Leestijd: 3 Min.

Waarom een premium ontwikkeld thema (WP) beter is dan een gekocht thema

Je kunt een groot aantal WordPress thema’s gratis gebruiken voor je website. Deze zijn zeer zeker niet slecht om te gebruiken en zien er mooi uit. Toch geven wij de voorkeur aan een premium thema. Waarom? Dat gaan we je vertellen.

Een premium WP-thema, waarom?

Er zijn een aantal redenen waarom je beter een premium thema kunt gebruiken binnen WordPress. Deze redenen hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Rekening houden met de zoekmachine

De WordPress Thema’s die premium zijn die zijn speciaal gebouwd met in het achterhoofd gehouden SEO. De zoekmachineoptimalisatie, iets wat ontzettend belangrijk is voor jouw bedrijfspagina. Jij wilt natuurlijk ook zo hoog mogelijk binnen Google staan zodat mensen jou snel vinden. Bij een premium thema is daar rekening mee gehouden en deze zijn vaak gebouwd volgens de nu geldende richtlijnen binnen het SEO.

Meer handige functies

De functies die een premium thema vaak heeft zijn er veel meer dan een gratis thema heeft. Het voordeel van de functies is dat je op een professionele manier de taken uit kunt voeren die jij moet doen om een goede website neer te zetten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een drag & drop systeem waardoor je heel snel aanpassingen kunt doen aan je website. Ook kan er met een premium thema een goede lead-genererende site neergezet worden.

Voor de bezoekers op jouw website betekent dit zeer zeker ook voordelen want jouw website wordt er alleen maar gebruiksvriendelijker van. Juist doordat je website gebruiksvriendelijker is krijg je er meer bezoekers op.

Een optimale beveiliging

Met een premium thema ben je ervan verzekerd dat jouw website optimaal is beveiligd. Het hacken van een website waarop een premium thema staat is veel moeilijker dan met een betaald thema. Dit is natuurlijk hartstikke fijn. Om deze reden alleen al zouden wij jou een premium ontwikkeld thema aan willen raden zodat jouw website een extra bescherming heeft. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat jij van de een op de andere dag heel je website kwijt bent.

Goed te bezoeken

Een ander groot voordeel is dat je website veel beter te bezoeken is. Niet alleen via de computer maar ook via andere apparaten zoals smartphones en tablets. Dit is erg belangrijk omdat een groot deel van de mensen steeds meer gebruik maakt van die opties. Wanneer jouw website dan niet goed zichtbaar is op een telefoon of tablet haken ze al snel af en ben je misschien wel een toekomstige klant kwijt.

Zitten er nadelen aan een premium thema?

Maar natuurlijk zijn er nadelen. Je moet er namelijk voor betalen. Je moet jezelf alleen wel afvragen of dat dit wel echt een nadeel is! Wij zijn van mening dat je het beter als een investering kunt zien dan als een nadeel.

Een ander nadeel kan zijn dat je nu zoveel keuzes hebt in het thema dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Keuzestress dus maar desalniettemin is een premium thema zeker aan te raden wanneer jij je bedrijf uniek wilt laten zijn!

Ben je benieuwd op welke punten jouw website beter kan?
Plan nu een gratis Check-up in!

Anderen bekeken ook

Sharing would be great!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vertel ons over je project!

Fotografie
Name
Name
Eerste
Last
Sign Up For the Newsletter
[]
1 Step 1
Previous
Next

By submitting this form I agree to the Terms and Conditions and Privacy Policy, including the transfer of data to the United States. By sharing your email, you also agree to receive occasional information related to services, events, and promotions from Kinsta. You’re free to unsubscribe at any time.