Leestijd: 4 Min.

Online geld verdienen met deze tips! 

Of je nu genoeg verdient of dat je iedere maand net rond kan komen, extra geld kan iedereen wel gebruiken. In dit artikel zullen we het gaan hebben over een aantal manieren waarbij je wat extra geld zou kunnen verdienen.

Thuiswerk

Bij thuiswerk moet je denken aan eenvoudig werk, zoals een stickertje op een product plakken, een aantal schroefjes of boutjes in een verpakking doen enzovoorts. Het is best een tijdrovende baan die niet echt heel veel opbrengt. In dit geval kan je nog beter gaan vakkenvullen in je plaatselijke supermarkt.

Geld verdienen met YouTube!

Met YouTube kun je online geld verdienen, maar wees wel realistisch. Enzo knol kan dan misschien wel flink wat geld verdienen als bekende vlogger, maar de meeste vloggers verdienen hier bijna niets of helemaal niets mee. Het verdienmodel op zich is wel vrij hoog, want dat ligt tussen de één en drie euro per 1000 viewers, maar dan moet je echt wel iedere keer iets te melden hebben.

Of je moet iets op je YouTube kanaal hebben staan dat zo ontzettend interessant voor de kijker is dat het voor langere tijd en dus steeds meer mensen bekeken wordt. Dat klinkt misschien eenvoudiger dan het in werkelijkheid is, maar als je iets interessant weet te vinden kan dat voor veel geld zorgen.

Als infuencer zou je er het beste aan kunnen doen om met een bekend merk samen te gaan werken. Een influencer kan voor het merk zeer belangrijk zijn en geven je bijvoorbeeld de artikelen die ze verkopen gratis aan je, zodat je deze producten kan promoten. Als je dat goed doet krijg je naast de gratis producten ook nog eens een flinke zakcent.

Verdien geld met bloggen

Voor vrij weinig geld kun je een eigen domein en hostingpakket registreren waar je vervolgens alles op zet wat in je opkomt. Ook met het schrijven van blogs kun je idioot veel geld verdienen, maar om even met beide beentje sop de grond te blijven moet het natuurlijk wel zo zijn dat je blogs op een goede manier weet te schrijven en over onderwerpen weet te schrijven die echt interessant zijn.

Een goede blogger verdiend geld door de verkoop van eigen producten of door de producten van een ander te promoten. Daarnaast zou je ook advertorials of andere advertentieruimte op je site kunnen verkopen. Wat je daarmee kan verdienen is afhankelijk hoeveel bezoekers jij op je site weet te krijgen en wat het bedrijf daarvoor over heeft.

Producten aanbevelen op Instagram

Met name de jeugd heeft een grotere voorkeur voor Instagram boven Facebook gekregen. Bekende sterren van over de hele wereld hebben meestal hun eigen account, waar ze laten zien wat ze met wie waar aan het doen zijn. Vaak zie je kleding en gadgets voorbijkomen die dan weer door de betreffende bedrijven worden gesponsord.

Als je er dus eerst even voor zorgt dat je heel veel volgers hebt en interessante dingen kan laten zien, zal je vanzelf door zo’n bedrijf worden benaderd met de vraag of je hun product zou willen aanprijzen.

Geef je mening door Enquêtes in te vullen

Normaal gesproken zit niemand op jouw mening te wachten, maar in dit geval kun je online geld verdienen. Mooi toch? Nou, dat valt wel mee hoor. Dit is bedoeld om er als bedrijf erachter te komen wat klanten en eventuele potentiële klanten van het desbetreffende product of bedrijf vinden, zodat ze daar beter op in kunnen spelen waardoor de verkoop omhooggaat. Het nadeel is echter dat je ontzettend veel van die enquêtes in moet vullen, voordat je eindelijk een leuke cent hebt verdiend.

Je auto als rijdende reclamespot

Als je een auto hebt, zou je kunnen gaan ‘reclame rijden’. Als je een auto hebt, kun je je aanmelden waarbij je vertelt wat voor een auto je hebt, hoeveel kilometer je per jaar rijdt en waar je elke dag rijdt. Je komt dan in een bestand te staan en als er een adverteerder is die jouw gegevens interessant genoeg vindt om op jouw auto te adverteren, dan krijg je daar bericht van. Wat je daarmee kan verdienen is helemaal zo gek nog niet en ligt tussen de €50,- en €200,- per maand.

Dit is erg afhankelijk van het gebied waarin je rijdt, rij je in een drukbezet gebied, dan is de adverteerder bereid om daar meer voor te betalen. Hou ook in je achterhoofd dat je je auto helemaal vol mag plakken met die reclamestickers, dus als jij bijvoorbeeld 10 adverteerders op je auto hebt zitten met een gemiddeld bedrag van €100,- dan is dat toch mooi meegenomen, terwijl je er eigenlijk niets voor hoeft te doen.

In en verkoop

Misschien is een eigen bedrijf beginnen iets te hoog gegrepen, maar heb je wel bepaalde eigenschappen van een handelaar. Je zou dan bijvoorbeeld producten die populair zijn in grotere hoeveelheden in kunnen kopen waardoor je een gunstige inkoopprijs af kan dwingen, om die vervolgens weer per stuk te verkopen.

Wat ook erg gunstig kan zijn is het opkopen van een voorraad van een bedrijf die net failliet is gegaan. Dit soort bedrijven zijn blij met alles wat ze er nog voor kunnen krijgen en jij hebt goedkope handel te pakken. De verkoop van die producten is eenvoudig online te doen via allerlei verkoopmedia zoals Speurders, Marktplaats, Ebay, maar natuurlijk ook via je eigen website of webshop.

Fouten vinden in Netflix series

Geld verdienen terwijl je Netflix zit te kijken? Dat kan echt, het enige wat je daarvoor moet doen is opletten of er storingen, fouten, errors of ander soort dingen te vinden zijn die niet kloppen. Als zo’n fout aan de voorwaarden van Netflix voldoet, dan kan je zomaar $100,- tot $15.000,- aan vindersloon ontvangen.
Laten we wel eerlijk zijn, want Netflix is natuurlijk al jaren een goed lopend bedrijf die er alles aan doet om deze fouten te vermijden, dus de kans dat je een dergelijke fout zal vinden is erg klein, maar ach je zit nu toch al Netflix te kijken, dus wie weet.

Ben je benieuwd op welke punten jouw website beter kan?
Plan nu een gratis Check-up in!

Anderen bekeken ook

Sharing would be great!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vertel ons over je project!

Sign Up For the Newsletter
[]
1 Step 1
Previous
Next

By submitting this form I agree to the Terms and Conditions and Privacy Policy, including the transfer of data to the United States. By sharing your email, you also agree to receive occasional information related to services, events, and promotions from Kinsta. You’re free to unsubscribe at any time.